wordpress-themes.org

Belastingadviseur

BelastingadviseurParticulieren en ondernemingen in Nederland hebben zich aan verschillende fiscale regels te onderwerpen. Zoals u reeds merkte, het aantal regels vermindert er niet op. Een fiscalist of belastingadviseur is daarom de ideale partner voor uw fiscale vraagstukken. Samen met u werkt hij concrete voorstellen uit en helpt u te voldoen aan alle verplichtingen.

Diensten aan particulieren

Vermogende particulieren doen regelmatig beroep op een belastingadviseur. Enerzijds bereidt de fiscalist de aangifte van de inkomstenbelasting voor, waarbij hij de belastingen minimaliseert door gebruik te maken van de beschikbare aftrekposten en uitzonderingen. Anderzijds voorziet hij de particulieren van advies om toekomstige belastingen te verminderen of om het vermogen belastingvriendelijk te structureren.

U heeft geen uitpuilende bankrekening nodig om beroep te doen op een fiscalist. Een expert bespaart u jaarlijks al honderden euro’s op uw belastingaangiftes. Laat daarom uw aangifte regelmatig nakijken om eventuele verbeteringen door te voeren.

Diensten aan ondernemingen

Ook ondernemingen zijn onderworpen aan fiscale regels. Een goede belastingadviseur creëert meerwaarde door zijn kennis inzake loon-, omzet- en vennootschapsbelasting. In deze domeinen optimaliseert hij de aangiftes zodat ondernemingen op een legale manier een minimum aan belastingen betalen.

Gratis advies

Naast betalend advies van een fiscalist, beschikt u steeds over de mogelijkheid om gratis advies in te winnen. Zowel voor particulieren als ondernemingen beschikt de belastingdienst over een callcenter. Deze belastingtelefoon bestaat uit opgeleide medewerkers die uw vragen beantwoorden. Personen of ondernemingen die zelf de aangiftes invullen, vinden hier voldoende ondersteuning om dit tot een goed einde te brengen.

Goede tip: Kies de juiste belastingadviseur

Wees selectief in de keuze van je belastingadviseur. In Nederland is het beroep niet gereglementeerd waardoor iedereen zich de titel van fiscalist kan toe-eigenen. Kies daarom steeds voor een belastingadviseur die zich in uw domein heeft gespecialiseerd. Ga ook na of de fiscalist referenties kan voorleggen. Zo weet u zeker dat hij voldoende kennis en ervaring heeft om u optimaal van dienst te zijn.