wordpress-themes.org

Belastingdienst contact, voor al uw vragen

telefoon belastingdienst contactBij de Belastingdienst kunt u veel zaken zelf regelen. Wist u dat u uw aangifte inkomstenbelasting zelf kunt doen, een toeslag aan kunt vragen of kunt wijzigen? Dit is allemaal heel eenvoudig en daardoor wordt u veel tijd bespaard! Als u een vraag heeft, dan raden wij u aan om eerst eens te kijken bij de veel gestelde vragen. U kunt hier ook lezen hoe de Belastingdienst contact mogelijkheden werken!

Belastingdienst Contact

De Belasting Telefoon is bereikbaar telefonisch maar ook online. Als u een vraag heeft aan de Belastingdienst dan kunt u deze online ook stellen via Twitter.

De Belasting Telefoon bellen

U kunt hier de telefoonnummers vinden van de Belasting Telefoon, de Belasting telefoon voor de auto en de Belasting Telefoon voor de douane.

Op bezoek bij het belastingkantoor

Het is altijd mogelijk om op bezoek te komen bij het belastingkantoor. Dit kan uiteraard alleen op afspraak. Als u vragen heeft over uw toeslagen dan kunt u terecht bij een toeslagenservicepunt bij u in de buurt.

Belastingdienst contact adres en gegevens opzoeken

Wilt u het adres van een belasting- of douanekantoor weten? Dan kunt u hier kijken voor alle adressen.

Belastingdienst contacteren om een adreswijziging te melden

Als u verhuisd bent, hoeft u dat alleen maar door te geven bij de gemeente. Uw adreswijziging komt dan vervolgens ook bij Belastingdienst terecht, daar hoeft u zelf niets voor te doen.

Met Belastingdienst contact over een meningsverschil?

Het kan zijn dat u het niet eens bent met de belastingdienst. Dan kunt u altijd meer lezen over bezwaar, beroep en bewijslast. Ook heeft de Belastngdienst spelregels opgesteld, die u daarvoor door kunt nemen.

Rechten en plichten Belastingdienst. Contact voor bezwaar of uitstel

Rechten en plichten hebben we allemaal. Daarbij geldt bijvoorbeeld dat u op tijd en volledig aangifte moet doen. U kunt altijd met de Belastingdienst contact opnemen om bezwaar te maken of uitstel aan te vragen.