wordpress-themes.org

Belastingdienst telefoon bellen? Hou deze gegevens bij de hand!

Als u de belastingdienst telefoon gaat bellen, dan is het belangrijk dat u uw Burgerservicenummer bij de hand houdt. Daardoor kunnen de medewerkers van de belastingdienst telefoon u beter en sneller helpen. Als u de belastingdienst telefoon gaat bellen kunt u dit alvast klaarleggen en dit kunt u vinden op uw rijbewijs, loonstrook of op uw paspoort. Als u het nummer niet bij de hand heeft, kunt u alleen algemene vragen stellen. Als u dus een korte vraag heeft (algemeen) dan kunt u ook zonder uw BSN de belastingdienst telefoon bellen en dan geeft de dienst u de nodige informatie.

Belastingdienst telefoon vragen

De medewerker van de belastingdienst telefoon kan vragen om uw Burgerservicenummer tijdens het keuzemenu, maar ook tijdens het gesprek kan hier naar worden gevraagd. Als u zonder dit nummer gaat bellen, dan wordt er aan u geen persoonlijke informatie gegeven. Zorgt u er daarom voor dat u uw BSN bij de hand heeft en zijn er meerdere dingen die u wilt weten? Schrijf de vragen dan op, zodat u niets vergeet!

Nummer van de belastingdienst telefoon

Het nummer van de belastingdienst telefoon is 0800 0543. Dit is een gratis telefoonnummer en daar kunt u terecht als u vragen heeft over belastingen en over toeslagen. Iedere maandag tot en met donderdag kunt u hier naar toe bellen tussen 08.00 uur en 20.00 uur en op vrijdag kunt u de belastingdienst telefoon bellen tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Het kan zijn dat vragen niet meteen beantwoord kunnen worden, dan wordt u altijd later teruggebeld door een medewerker.

Contact met de belastingdienst telefoon

Als u vragen heeft over toeslagen of over uw persoonlijke situatie en welke toeslagen daarbij Belastingdienst telefoonhoren, kunt u altijd gebruik maken van de belastingdienst telefoon. Het kan ook zijn dat u vragen heeft over het tijdstip dat u een bepaalde toeslag kunt ontvangen of dat u wilt weten hoeveel belasting u moet betalen. Deze vragen kunnen allemaal door de medewerkers beantwoord worden, maar daar heeft u wel uw BSN voor nodig. Anders mag er alleen maar algemene informatie worden verstrekt, en geen informatie over uw persoonlijke situatie.