wordpress-themes.org

Mijn toeslagen: vind alle Belastingdienst Toeslagen online

Als u naar de website van de Belastingdienst gaat, dan kunt u gebruik maken van mijn toeslagen. U kunt mijn toeslagen zien als een persoonlijke webpagina voor uw toeslagen. U kunt op deze pagina inloggen met uw DigiD code. Als u nog geen DigiD code heeft dan moet u deze eerst aanvragen bij www.digid.nl/aanvragen. Het voordeel van mijn toeslagen is dat u duidelijk zicht heeft op uw persoonlijke situatie. U kunt meteen gegevens wijzingen of stopzetten.

Mijn toeslagen in 2015

Wilt u graag weten welke toeslagen u krijgt in 2015? Dan kunt u naar de pagina mijn toeslagen gaan en kijken op welke toeslagen u in het nieuwe jaar recht heeft. Verwacht u een kindje in 2015 en wilt u gebruik maken van de toeslagen waar u dan recht op heeft? Dan kunt u bij mijn toeslagen bekijken waar u recht op heeft en wat de hoogte is van deze bedragen. Als u alsnog vragen heeft, kunt u daarover altijd contact opnemen met de Belastingdienst.

Wat kunt u met mijn toeslagen?

U regelt met mijn toeslagen online alles wat met uw toeslagen te maken heeft. Dat houdt in dat u een toeslag aan kunt vragen, maar u kunt hier ook uw gegevens wijzigen. Daarnaast heeft u hier de mogelijkheid om uw beschikkingen te zien en u ziet welke gegevens er zijn gebruikt om uw toeslag te berekenen.

Werking mijn toeslagen

U wilt mijn toeslagen gebruiken en hoe gaat dit dan in zijn werk? Eerst gaat u naar de website van de Belastingdienst en dan naar Mijn toeslagen. Vervolgens gaat u naar inloggen op mijn toeslagen en dan vult u uw DigiD in. Dan kunt u klikken op de toeslagen die u aan wilt vragen. Dan moet u alle vragen van dat formulier beantwoorden en dan kunt u het formulier verzenden. Dan kunt u op de webpagina rechts bovenin weer uitloggen. Dit is van belang, zeker als u een openbare computer gebruikt. Anders kunnen anderen zomaar uw gegevens wijzingen.